Uluslararası ELT Konferansı 2015
Tarih: 16 Ocak 2019

Uluslararası ELT Konferansı 2015

Beykent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Doğuş Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü tarafından; 7 Kasım 2015 Cumartesi günü “Celebrating Differences – Meeting the Challenges of Diversity in the ELT Classroom” konulu Uluslararası ELT Konferansı gerçekleştirilecektir.

Doğuş Üniversitesi Gözaçan Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan konferansa; Helbling Languages’in dünyaca ünlü yazarlarından Jeremy Harmer’ın çağrılı konuşmacı olarak katılacaktır.

Pearson Education sponsorluğunda birbirinden değerli konuşmacıların yer alacağı Uluslararası ELT Konferansının diğer ana oturum çağrılı konuşmacıları ise Adrian Tennant ve Chaz Pugliese.

Tüm kayıtlı katılımcılara konferans sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Konferans sonunda yapılacak çekilişte de katılımcılara çeşitli ödüller dağıtılacaktır.

Katılım ücretsizdir.