Tarih: 03 Ekim 2020

Online Öğretim ve E-Ders Duyurusu

Sevgili öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Online dersler Pusula sistemi içerisinde yapılacaktır.

* Hazırlık Sınıfı dersleri Zoom ve Moodle ( prep.beykent.edu.tr ) adresi üzerinden yapılmaktadır.

ÖNEMLİ! : Online ders saati bilgilerinizi, OBS Öğrenci sisteminizdeki ders programınızdan takip edebilirsiniz. Ders programınızdaki gün ve saatte, Pusula’dan online dersinize erişim sağlayabilirsiniz.

Online Derse Katılma Rehberini İndirmek İçin Tıklayınız.
Sıkça Sorulan Soruları ve Cevapları Görüntülemek İçin Tıklayınız.

UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARINA kayıtlı olan öğrencilerimizin 2020-2021 Güz Dönemi itibari ile online dersleri de artık PUSULA SİSTEMİ üzerinden yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kararları doğrultusunda öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin sağlık ve güvenliğini göz önünde tutarak, sürecin yönetimine ilişkin uygulamalar aşağıdaki belirtilmiştir;

Ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeylerdeki program derslerinin akademik yönetimi, web tabanlı Öğretim Yönetim Sistemi - Örgün Öğretim (Pusula) platformundan sürdürülecektir. Derslerin yürütülmesine ilişkin bilgilendirmeler Pusula platformu üzerinden, ilgili dersin öğretim elemanı tarafından yapılmaya devam edecektir.

Online Derse Katılma Rehberini İndirmek İçin Tıklayınız.

Gerek uzaktan öğretim sanal sınıf canlı ders anlatım kayıtlarında oluşturulan gerekse öğretim üyelerinin müstakil olarak oluşturdukları sesli ders anlatım videoları, Pusula sisteminde, ilgili derslerin altında paylaşıma ve erişime açılacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz ve değerli aileleri!

‘Zor Zamanlarda Bir ve Beraberiz’

Evde eğitim programıyla öğrencilerimizin eğitim hayatı kesintisiz olarak devam edecek. Bu konuda lütfen içiniz rahat olsun. Öte yandan evinizde kaldığınız sürece bu zorlu günleri sağlıklı bir şekilde geçirebileceğinizi de unutmayın. Tedbirlerinizi aldığınız müddetçe telaşa kapılmayın ve müsterih olun.

Biz daima yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz.